NE MOGU POTISNUTI SVOJE EMOCIJE, VAŽAN MI JE MIR! Nenad Periš potvrdio da su na utopljeniku MATEJEVE STVARI!

Autor:

Hronika

18.05.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji je u Beogradu nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, večeras se ponovo oglasio.

NE MOGU POTISNUTI SVOJE EMOCIJE, VAŽAN MI JE MIR! Nenad Periš potvrdio da su na utopljeniku MATEJEVE STVARI!

Foto: E-Stock

Danas je isplivalo telo na Adi Huji koje po opisu odgovara Mateju.

Nenad je za Dnevnik.hr rekao kako je garderoba koja se nalazi na utopljeniku zapravo Matejeva, a ističe i kako zna da će ponovo sresti svog sina na ovaj ili onaj način. Periš govori i da kao roditelj ne može da pritisne svoje emocije.

- Ono što se na utopljeniku nalazi su njegove stvari. Svaki rastanak je težak. Bio on privremen ili dugotrajan. Ovo je sigurno privremeni rastanak i znam da ćemo se ponovno sresti. Kao roditelji ne mogu pritisnuti svoje emocije. Sad mi je najvažniji mir i da se sve skupa završi i da Matejevo telo dođe na jedno mirno mesto i da mogu u njegovoj blizini s njime se ponovno naći. Ono što policija i službe rade ja podržavam. Važan mi je mir i da Mateja na očinski način pokopam - kazao je Nenad Periš.

Tužilac je, podsetimo, naredio da se obavi obdukcija tela muškarca nađenog jutros oko 9 sati u Dunavu. Na telu nema tragova nasilja, a mesto gde je telo nađeno udaljeno je 8 km od mesta gde je Matej nestao.

- Moramo obaviti te formalnosti. Moramo obaviti formalnosti. Matej je tu sa mnom i uvek će biti. Da, pet meseci kasnije. Ono što mi je rekla ćerka: "Tata, idi po Mateja, dovedi ga kući". To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvek će biti s nama - poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

(Pink)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading