NARODNI POSLANIK SPASAO ŽENU: Naoružani pljačkaš napravio dramu u beogradskom tržnom centru

Autor:

Hronika

17.04.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim.

NARODNI POSLANIK SPASAO ŽENU: Naoružani pljačkaš napravio dramu u beogradskom tržnom centru

Foto: pixabay.com

Narodni poslanik Dejan Kesar danas u tržnom centru na Zvezdari sustigao je lopova R.V. i zadržao ga do dolaska policije, koji je prethodno u tržnom centru ukrao telefon od oštećene M.D.

Naime danas oko 15.00 časova u Beošoping centru osumnjičeni R.V. izvršio je krađu telefona od oštećene M.D. U trenutku kada je osumnjičeni počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, oštećena je potrčala za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.

Kada je Kesar čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao, osumnjičeni V.R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku, međutim on je uspeo da ga savlada - uhvativši ga za ruku i izbivši mu nož, te ga potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Foto: parlament.gov.rs

Dejan Kesar

Sve se desilo ispred Beopšoping centra. Žena je istrčala iz centra i počela da viče da su joj ukrali telefon. U tom trenutku sam ga spazio i potrčao za njim. Stigao sam ga na parkingu - rekao je on za Telegraf.rs.

Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskom stanicom Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48h osumnjičenog V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205, u kom roku će biti saslušan pred tužiocem. Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading