SEDELI SU U LOKALU, A ONDA JE DOŠLO DO TUČE! Detalji krvavog sukoba u Novom Sadu: Pokušao je da pobegne, stigli su ga i IZBOLI!

Autor:

Hronika

13.04.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac N.N. (38) koji je danas posle 14 sati izboden u Novom Sadu nalazi se u teškom stanju.

SEDELI SU U LOKALU, A ONDA JE DOŠLO DO TUČE! Detalji krvavog sukoba u Novom Sadu: Pokušao je da pobegne, stigli su ga i IZBOLI!

Foto: printscreen/instagram

Posle svađe i tuče, koja se danas nešto posle 14 sati, dogodila ispred jedne kockarnice u novosadskom Bulevaru Oslobođenja, N. N.(38) koji je izboden nožem, nalazi se na opearciji u Kliničkom centru Vojvodine, a policija traga za dvojicom napadača.

- Pacijent N. N. je primljen u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana.Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je na operativnom tretmanu – navode u Klinički centar Vojvodine.

Prema rečima očevidaca, trojica muškaraca su sedela u lokalu, kada je među njima najpre došlo do svađe i tuče. Jedan od njih je pokušao da pobegne prema obližnjem parkingu, ali su ga druga dvojica sustigla, izboli nožem i pobegli u nepoznatom pravcu. 

Motiv svađe i ubadanja nožem za sada nije poznat. Prema nezvaničnim informacijama, učesnici sukoba su od ranije poznati policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading