POLICAJCI SE JAVILI REDAKCIJI REPUBLIKE: Da li će svi borci protiv kavačkog klana proći kao Malešić?!

Autor:

Hronika

05.04.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakciji Republike javio se veliki broj policajaca, iz Novog Sada i Beograda, koji su zgroženi zbog podmetačina unutar MUP i nameštenih hapšenja, razočarani privoženjem Slobodana Malešića, načelnika novosadske policije.

POLICAJCI SE JAVILI REDAKCIJI REPUBLIKE: Da li će svi borci protiv kavačkog klana proći kao Malešić?!

Foto: printscreen/youtube.com

- Šta mi da očekujemo, kada ovako rade čoveku koji je ugasio mafiju u Kragujevcu, koji je uhapsio Snajpera (Slobodan Milutinović, prim. aut.) u Novom Sadu, koji je rešio sva krivična dela u tom gradu, koji je uhapsio Darka Eleza kome niko nije smeo da priđe? Da li je ovo poruka nekih struja u policiji da će tako proći svi koji udare na kavački klan - kaže u razgovoru jedan od policajaca.

Malešić je, kako je Republika već pisala, uživao veliki ugled među kolegama zbog beskompromisne borbe protiv kriminala, zbog čega je svojevremeno i dobio nadimak srpski Eliot Nes.

Malešić se od septembra 2020. godine nalazi na čelu Policijske uprave Novi Sad, nakon što je smenjen Milorad Šušnjić, kome se sudi u postupku sa nekadašnjom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović.

Inače, Malešić je na poziciju šefa novosadske policije došao sa mesta zamenika direktora policije Vladimira Rebića, gde je bio zadužen za upravljanje posebnim jedinicama.

Malešić je rođen 29. jula 1976. godine u Prijepolju, a u MUP-u Srbije radi od 1995, a u čin generala policije unapređen je u junu 2019. godine.

Na meti opozicionih tabloida

Uprkos konstantnim profesionalnim uspesima, Malešić bio stalna meta tabloida i televizija pod kontrolom Dragana Đilasa, koje su na dnevnom nivou servirale gnusne laži i podmetačine na njegov račun.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, privođenje Malešića deo je specijalne operacije koja je za cilj imala samo degradaciju svih ljudi koji su se pominjali za mesto direktora policije.

Da je reč o klasičnoj podmetačini, govori i činjenica da je Srpski telegraf pre mesec dana dobio dokaz da su mu i ranije radili o glavi i to mimo tužilaštva.

Naime, naš list je kontaktirao tužilaštvo u Kraljevu sa pitanjem da li to tužilaštvo vodi istragu o navodnim malverzacijama preduzeća Matador spid d. o. o, u okviru koje je uhapšena grupa u kojoj je bio i Malešić.

Kategorično nam je odgovoreno da takve istrage nema, a detaljnije informacije možete čitati u posebnom tekstu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading