OGLASIO SE POZNATI ČAČANSKI ADVOKAT: Ne znam da li ću braniti Iliju! Nisam MORALNO IZOPAČENA osoba!

Autor:

Hronika

11.04.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnjem Iliji G. koji se sumnjiči da je u petak oko 22 časa nožem usmrtio majku, oca i nepokretnog dedu pritvor je produžen na 30 dana, a mladić je tokom prvog saslušanja zatražio da ga brani jedan od najpoznatijih čačanskih advokata, Ivan Čvrkić, koji iza sebe ima na desetine jako teških a dobijenih parnica.

OGLASIO SE POZNATI ČAČANSKI ADVOKAT: Ne znam da li ću braniti Iliju! Nisam MORALNO IZOPAČENA osoba!

Foto: RINA/Republika

Iako je najavio da će osumnjičenog posetiti danas i doneti odluku, advokat navodi da će to biti prolongirano još nekoliko dana.

- Zbog prethodno zakazanih obaveza još uvek nisam stigao da odem u pritvor i razgovaram sa osumnjičenim mladićem i najverovatnije ću to učiniti sutra. Imajući u vidu težinu i način izvršenja krivičnog dela i broj žrtava ne radi se o hitnom postupanju - kaže za RINU advokat Čvrkić.

On ističe da ga je osumnjičeni mladić sreo u hodniku dok je bio u prisustvu svog advokata koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti i tada je izrazio želju da on bude njegov branilac.

Republika

Foto: RINA

 

- Pošto nisam imao vremena da razgovaram na hodniku, rekao sam da napiše zahtev, a zatim ću doći da ga posetim i nakon toga doneti odluku. Nisam moralno izopačena osoba i jasno mi je da treba da branim čoveka koji je osumnjičen za trostruko ubistvo i to svojih najbližih i nema ni čoveka, ni advokata kog to veseli. Stoga, svoju odluku ću doneti isključivo nakon što razgovaram sa njim - dodaje poznati čačanski advokat.

Svirepi zločin za koji je osmunjičen Ilija G. dogodio se u čačanskom naselju Atenica, a ovakav krvavi pir ne pamte ni najstariji stanovnici grada na Moravi. Mladića su roditelji već nekoliko puta ranije prijavaljivali za nasilje, pa je u čačanski MUP stigla i unutrašnja kontrola koja proverava rad i postupanje lokalnih nadležnih organa u ovom slučaju.

Komšije ove porodice naglasile su da je osumnjičeni Ilija imao problema sa drogom i da je bio na lečenju, kao i da je upravo novac za opijate bio mogući potencijalni uzrok sukoba između njega i roditelja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading