ZAJEČARCI ZGROŽENI SMRĆU POLICAJCA NA ZADATKU! Traźe da njegov šef odgovara: Kriju da je policajka povređena dok je bežala od ludaka!

Autor:

Hronika

29.03.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Đekić (62) i policajac Ivan Đurđevac (28) koje je sinoć u nervnom rastrojstvu ubio Dušan Zagorac (76) nisu njegove jedine žrtve kako tvrde Zajecarci jer je policajka koja je bila u patroli povredjena dok je bežala od naoružanog Zagorca.

ZAJEČARCI ZGROŽENI SMRĆU POLICAJCA NA ZADATKU! Traźe da njegov šef odgovara: Kriju da je policajka povređena dok je bežala od ludaka!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Policija

Prema nezvaničnin informacijama povredjen je jos jedan policajac, ali njemu nije ukazivana medicinska pomoć. 

Zagorac se opkoljen policijom i specijalnim snagama iste noći obesio na tavanu zgrade.

Gradjani Zaječara su zgroženi što je došlo do krvavog pira u Ulici 7. septembra  sa tri ljudske žrtve jer veruju da policija nije reagovala na vreme jer da jeste posle toliko prijava iz okrvavljene zgrade policiji i komunalcima, ubica i samoubica bi bio u zatvoru , najverovatnije hospitalizovan. Takodje, više naših sagovornika poziva na odgovornost šefove stradalog policajca i njegovih kolega jer navode da su nespremni izašli na teren u akciju.


- Definitivno se mora pozvati na odgovornost vodja smene, odnosno nadredjeni koji je poslao patrolu na poziv koji je podrazumevao bolju spremnost, kako sa zaštitnom opremom, tako i strategijom - kaže za Republiku penzionisani policajac Milan B. 

Pozvali smo portparola policije u Zaječaru i postavili mu pitanje zašto u saopštenju koje su izdali nije navedeno da je i policajka povredjena u akciji i da li planiraju da ispitaju ko je odgovoran za neuspelu akciju policije, ali smo dobili nemušt odgovor.


- Samo to što smo napisali može biti naša izjava - kazao je portparol.
 

U Urgentnom centu u Zaječaru danas popodne smo takodje naišli na zid jer iako nam je prvobitno preko telefona rečeno da za sat vremena pozovemo isti broj da bismo dobili doktorku koja može da nam prenese sa kakvim povredama je primljena policajka, u narednom pozivu su nam saopštili da je direktor zabranio zaposlenima da komuniciraju sa medijima i da ih upućuju na saopštenje MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading