DOBRO POGLEDAJTE OVOG ČOVEKA! Ukoliko ste poslovali s njim, odmah se javite POLICIJI! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su M. H. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

DOBRO POGLEDAJTE OVOG ČOVEKA! Ukoliko ste poslovali s njim, odmah se javite POLICIJI! (FOTO)

Foto: MUP

On se tereti da je, u periodu od maja do novembra prošle godine, lažno se predstavljajući kao radnik Uprave za agrarna plaćanja, građanima nudio uslugu izrađivanja projekata potrebnih za konkurisanje za dobijanje sredstava u navedenoj Upravi.

Za tu uslugu, kako se sumnja, zahtevao je i uzimao novac od oštećenih, a nakon toga prekidao svaku komunikaciju sa njima, a obećane projekte nije uradio.

Na taj način osumnjičeni M. H. je ostvario protivpravnu imovinsku korist od 24.550 evra i 36.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

S obzirom na to da se sumnja da ima više oštećenih nego što je do sada utvrđeno, policija moli građane, koji prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/279-84-11 i 011/279-84-12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading