Kompanjon prljavog inspektora Stolića uhapšen na ulici! Sudija zatečen: Otkud on sada u zatvoru u Pančevu?

Autor:

Hronika

17.03.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović je 11. marta uhapšen na ulici zbog drugog krivičnog dela.

Kompanjon prljavog inspektora Stolića uhapšen na ulici! Sudija zatečen: Otkud on sada u zatvoru u Pančevu?

Foto: ST/D. Kadić

Beranac Filip Golubović (26) kojem je u februaru počelo suđenje za udruživanje sa zloglasnim klanom Veljka Belivuka, kada i Božidaru Stoliću bivšem inspektorou SBPOK za isto delo, ali i za zloupotrebu službenog položaja, nije danas pristupio na glavni pretres, jer je pre nedelju dana odveden u zatvor u Pančevo

- Ne znam otkud Golubović u zatvoru u Pančevu, kad nas je obavestio da će tražiti odlaganje odlaska na izdržavanje kazne u zatvor u Sremskoj Mitrovici - rekao je sudija  zatečen informacijom koju je dobio od Golubovićevog branioca. Nakon  provere telefonom sudsko veće je odložilo pretres za prvi dan aprila, za kada ce naložiti Golubovićevo dovodjenje iz zatvora.

Kako Republika saznaje, nezvanično, Golubović je 11. marta uhapšen na ulici zbog drugog krivičnog dela, nevezanog za već ranije donetu presudu po kojoj je trebalo da na robiju ode 20. februara. 

Božidar Stolić, u sud je stigao desetak minuta pred početak suđenja, u pratnji advokata i bio je vidno lepo raspoložen. Inače, njemu za delo koje mu se stavlja na teret preti kazna ne manja od tri  godine zatvora, prema predlogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading