EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE HAPŠENJA VOJKANA KRSTIĆA: Ovako je priveden lažni humanitarac! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

09.02.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elita gradnja" i šef Spasilačkog centra Srbije uhapšen je u gaćama u velikoj akciji srpske policije.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE HAPŠENJA VOJKANA KRSTIĆA:  Ovako je priveden lažni humanitarac! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika

Zbog sumnje da je zaradio milone evra koristeći zemljište u vlasništvu Republike Srbije, tajkun Vojkan Krstić koji je lažno predstavlja kao humanitarac, pao je šaka srpskoj policiji.

Portal Republika prvi je na medijskoj sceni objavio ekskluzivne informacije da je Krstića stigla ruka pravde čime je višegodišnja afera konačno dobila epilog, a sada smo došli i do šokantnih fotografija na kojima se vidi da je tajkun Krstić uhapšen u gaćama!

Takođe, Republika je prva objavila i fotografije gotovo vojničkog utvrđenja koje je Krstić napravio od Spasilačkog centra u Jajincima u Beogradu.

Na tim fotografijama, kako smo već pisali, vidi se da je Krstić, krijući se iza fasade humanitarca, zapravo živeo tajkunskim životom.

Podsetimo, Krstić je zajedno sa još 6 osoba uhapšen u velikoj akciji srpske policije, čime je afera "Deponija", koju je prvi otkrio i obelodanio Srpski telegraf konačno dobila epilog.

Kako smo već pisali, lažni humanitarac našao se sa lisicama na rukama zbog sumnje da je beogradskim firmama naplaćivao odlaganje otpada, ali umesto u spalionicu u Vinči,  otpad je odlagan na zemljištvu u vlasništvu Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

09.02.2022 10:08

Pih ,bruka...kakve gaće nosi jedan tajkun 🤣🤣🤣🤣