MISLILI SU DA PRIČA SA NEKIM, PO NAČINU HODA MOGU DA KAŽEM DA JE ON: Matejev otac o misterioznim snimcima i rečima njegovih prijatelja

Autor:

Hronika

18.01.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija pokušava da na osnovu video snimka utvrdi da li se mladi Splićanin spušta stepenicama prema Savi

MISLILI SU DA PRIČA SA NEKIM, PO NAČINU HODA MOGU DA KAŽEM DA JE ON: Matejev otac o misterioznim snimcima i rečima njegovih prijatelja

Foto: Facebook, Alo

Potraga za Matej Periš (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, ulazi u 19. dan i niko sa sigurnošću ne može da potvrdi da li je mladi Splićanin ušao u Savu.

Kako Telegraf.rs saznaje, inspektori beogradske policije pokušavaju da na osnovu poslednjeg zabeleženog video snimka sa kamere restorana Savanova utvrde da li silueta koja se vidi na dnu snimka odgovara nestalom mladiću Mateju Perišu.

- Ne mogu sa potpunom sigurnošću da tvrdim da li je momak koji kreće ka stepenicama moj sin. Snimak je loš i nepotpun. Po načinu hoda mogu da kažem da je reč o mom Mateju, ali ne sa potpunom sigurnošću. Moram reći da je ovo posao za policijskog eksperta - kaže za Telegraf.rs Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Prema njegovim rečima, iz snimka može zaključiti da je "tempo spuštanja te siluete i Mateje je isti".

Republika

Foto: printscreen

 

- Verujem u rad beogradske policije. I verujem da je moj sin živ iako je sada procenat mali. Teško mi je kao i svakom roditelju u mojoj situaciji - kaže Periš.

On je u razgovoru za Telegraf potvrdio da je u svakodnevnom kontaktu i sa ćerkama i suprugom koje očekuju da će se on vratiti sa Matejom.

- Čujem se i sa jednim prijateljem mog sina. Nije im lako zbog svega što se dogodilo. Samo su mi rekli da ga "nisu odmah potražili jer su mislili da priča sa nekim - kaže Periš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dimitri

18.01.2022 20:56

Matej je slusao poruke na GPS -u gde treba ici i u kom pravcu. Zato se uputio ka stepencama za silazak u SAVU tu su ga sacekali mafijasi i tvrdim premetom ga udarili u glavu te su ga onesvestili i telefon bacili daleko od obale. Tada su ga kidnopvali ili gurnuli u SAVU .On onako onesvescen nije moga da se izbori sa maticom moja je pretpostavka da je kidnipovan cim telo nije nadeno dosada.

Odgovori 4 15
Rebus

28.01.2022 20:13

@dimitri - Kakvu korist bi imali mafijaši od njega, ili od njegovog kindapivanja!? Ne kapiram taj stav