NENAD PERIŠ OTKRIO NOVE DETALJE O NESTANKU MATEJA: Evo šta je video na misterioznom snimku

Autor:

Hronika

18.01.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje intenzivno traje, a gotovo svakakog dana pojavljuju se nove informacije koje bi mogle da ukažu na to šta se desilo mladom Splićaninu.

NENAD PERIŠ OTKRIO NOVE DETALJE O NESTANKU MATEJA: Evo šta je video na misterioznom snimku

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Novu misteriju na ceo slučaj bacio je snimak sa nadzornih kamera od kobne večeri, a koje su usnimile nestalog mladića kako se spušta stepenicama ka Savi, dok se u drugom uglu vidi još jedna osoba kako se, takođe, kreće ka reci.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se kako neko, u isto vreme kad i Matej, samo sa desne strane, spušta niz ponton koji vodi ka Savi. Zasad nije poznato ko je u pitanju, kao i da li je eventualno policija pomenutu osobu identifikovala, a koja bi možda mogla da rasvetli šta se dešavalo u trenucima kada su nadzorne kamere poslednji put usnimile mladog Splićanina.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, ističe da nema novih informacija o slučaju. Periš o silueti na snimku kaže i da sumnja da je reč o odrazu njegovog sina, ali da svakako policija sve treba da ispita.

- Mislim da je to odraz Mateja. Čini mi se da je isti tempo spuštanja te siluete i Mateja, pa mi se čini kao da je to zapravo Matejev odraz. Obratio sam pažnju na to, ali mi se tako čini. Opet, mislim da policija to mora ustanoviti, zato postoje eksperti - kaže Periš za beogradske medije.

On navodi i da potraga za njegovim sinom intenzivno traje, ali da i dalje nema saznanja šta se desilo kobne večeri, nakon što je Matej napustio klub “Gotik”.

- Nastavljaju se pretrage, reke, nizvodno niz Dunav, oko Ratnog ostrva. Policija radi opsežno, ali i dalje nema nikakvih novih detalja - kaže Periš.

Podsećanja radi, Matej Periš u Beograd je došao sa prijateljima 30. decembra. Smestili su se u poslepodnevnim satima, nakon čega su otišli u restoran u Beton hali na večeru. Nakon toga, krenuli su dalje u izlazak.

Provodili su se u poznatom prestoničkom klubu "Gotik", da bi u jednom trenutku Matej napustio klub iz nepoznatih razloga. Nakon toga nadzorne kamere snimile su ga na nekoliko lokacija, kako trči ulicama, zaustavlja taksi, a potom se spušta stepenicama do Save.

Potraga za Matejom ušla je u 19. dan, a zasad nema informacija o tome šta se desilo kobne večeri, odnosno pod kojim se okolnostima dogodio nestanak Splićanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading