POTRESNO U SPLITU! Zvona na katedralama zvone svakih sat vremena za NESTALOG MATEJA: Majka VERUJE u jednu stvar!

Autor:

Hronika

07.01.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u Splitu je potresna. Svi očekuju nove vesti iz Beograda o nestalom Splićaninu Mateju Perišu. Mnogo ljudi se okuplja u splitskim katedralama, molitva je pojačana, zvone zvona na svakih sat vremena.

POTRESNO U SPLITU! Zvona na katedralama zvone svakih sat vremena za NESTALOG MATEJA: Majka VERUJE u jednu stvar!

Foto: ST/P.Divac/MUP Hrvatske/ilustracija

- Njegova majka se najbolje drži. Odlazi na mise i molitve. Obilazi splitske katedrale i veruje da će Mateja pronaći živog. I dalje gaji nade da će se on pojaviti živ - piše Kurir.

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik", kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je posle izlaska iz kluba u jednom momentu sišao niz stepenice na keju ka Savi.

Reporteri su obišli i gimnaziju u Splitu u kojoj je učio Matej, a svi Splićani su saglasni u tome da se radi o dobrom mladiću.

- Juče je bio državni i verski praznik Tri kralja, pa je škola bila zatvorena. Ipak smo sreli jednu od Matejevih nastavnica. Imala je samo reči hvale za Mateja - navodi list.

U domu Mateja Periša je veoma tužna atmosfera. Matejevi baka i deka su u suzama dok govore o nestalom mladiću.

- Veoma dirljiva i tužna situacija je bila kad su njegovi deka i baka rekli da ukoliko je Matej pri zdravoj pameti i ako je živ nikada ne bi dozvolio da oni pate i sekiraju se - navodi list.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading