MISTERIOZNA POSETA DARKU ŠARIĆU! Evo ko je prvi došao u vilu narko bosa

Autor: Republika

Hronika

26.12.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Ceca Dimitrić, bivša supruga Duška Šarića, juče je među prvima došla u posetu njegovom bratu Darku, koji je u petak kasno popodne, posle skoro osam godina, pušten iz pritvora u kome se nalazio od hapšenja 2014. godine.

MISTERIOZNA POSETA DARKU ŠARIĆU! Evo ko je prvi došao u vilu narko bosa

Foto: e-stock

Da podsetimo, Darku Šariću ukinut je pritvor i on je maricom iz pritvora u Ustaničkoj ulici u Beogradu prebačen u kuću svoje supruge Lane Popović na Dedinju. On će meru kućnog pritvora izdržavati u ovoj vili, uz elektronski nadzor sa nanogicom.

Šarić kao i drugi pritvorenici na istoj meri ima pravo na svakodnevne, redovne šetnje od dva sata, ali izgleda da on juče nije iskoristio to pravo, pošto su njiegov porodični dom juče posetili mnogi prijatelji i rodbina, prenosi Kurir.

- Među prvima u posetu Darku Šariću došla je Ceca Dimitrić, njegova bivša snaja. Iako se razvela od Darkovog rođenog brata Duška i stupila u drugi brak, ona je očigledno i dalje bliska sa bivšim deverom, pa ga je posetila - kaže izvor.

Osim bivše snahe i dostavljača hrane koji su neprestano ulazili u vilu, Šarića je u kućnom pritvoru posetio i advokat Radoslav Baćović.

Podsetimo, Darko Šarić bio je osuđen na 15 godina zatvora kao organizator kriminalne grupe koja je iz Južne Amerike u Evropu prošvercovala 5,7 tona kokaina. Ovu presudu ukinuo je Vrhovni kasacioni sud, a suđenje po ukinutoj presudi u toku je pred Apelacionim sudom u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plevlje

26.12.2021 16:14

Celo PLEVLJE grmi od muzike i igre, Svi izašli napolje i slave Darkov izlazak u kućni pritvor.Gradio je pekare, davao siromašnima, poštuju ga bez obzira na sve

Odgovori 10 2