PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OLGICE LONČAR: Nadrilekarka unakazila mušterije, jednoj ubrizgala botoks u usne!

Autor:

Hronika

21.11.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Olgice Lončar (47), u javnosti poznate kao "boginja lažnih usana", koja se sumnjiči da je vršila estetske zahvate za koje nije imala dozvolu, niti odgovarajuću licencu, saznaje Kurir.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OLGICE LONČAR: Nadrilekarka unakazila mušterije, jednoj ubrizgala botoks u usne!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Lončarova, protiv koje je, podsetimo, u junu ove godine podneta krivična prijava, nakon čega je nastavila da obavlja estetske zahvate za koje nije kvalifikovana, uhapšena je u oktobru na granici sa našom zemljom, u koju je pokušala da uđe iz Hrvatske sa većom svotom novca u torbi i sa medicinskom robom sumnjivog porekla.

- Ona se sumnjiči za krivična dela nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću - ranije je potvrđeno iz tužilaštva.

Naime, za prvo navedeno delo zaprećena je kazna od novčane do tri godine zatvora, a za drugo se takođe može dobiti novčana kazna ili do dve godine robije.

- U Hrvatskoj su Olgicu navodno inspektori uhapsili dok je ubrizgavala filere pacijentkinji. Međutim, posle saslušanja puštena je na slobodu - podseća sagovornik:

- Protiv nje su pacijenti podneli prijavu zbog nestručnog izvođenja zahvata, baš kao i protiv Olgice Markanović, koja se nalazi u kućnom pritvoru. Zahvate je izvodila u salonu i posle podnošenja prijave.

Olgica Lončar menjala je adrese kako se ne bi našla na meti inspekcije, a reklamirala se na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

- Upitno je i na koji način je nabavljala botoks i hujaluron, jer nije bila član Lekarske komore Srbije - podseća sagovornik i dodaje:

- Ona je čak i držala obuke za medicinske zahvate drugim klijentkinjama.

Lončarova je jednoj pacijentkinji, umesto hijalurona, ubrizgavala botoks u usne.

- U usne je, umesto hijalurona, ubrizgan botoks, čime su devojci usta unakažena. Botoks se ne razgrađuje, već se može samo ukloniti hirurškim putem. Da u usnama nema hijaluron, nego silikon, nesrećna devojka saznala je kada je nakon godinu dana otišla kod doktora kako bi uradila hijaluronidazu. Za godinu dana, dok je čekala na "remont", usne su joj bile natečene, a stvorile su se i grudvice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading