SRBIN (28) UNAKAZIO BIVŠU DEVOJKU (40) U AUSTRIJI: Pronađena na stepeništu u lokvi krvi i jedva je uspela da kaže ime napadača, bore joj se za život

Autor: Republika

Hronika

27.10.2021

12:28

Srpski državljanin (28) uhapšen je u Beču zbog sumnje da je unakazio od batina svoju bivšu devojku (40), koju je u lokvi krvi ostavio i pobegao.

Tanjug/AP

Ilustracija

Nasilje se dogodilo u naselju Leopoldštat, a kako piše Kurir.at, policajci su bili šokirani brutalnošću mladića iz Srbije.

- Žena je pronađena na stepeništu, u lokvi krvi i samo je uspela da kaže ime mladića iz Srbije koji ju je pretukao pre nego što je izgubila svest. Ona je prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život - saopštila je austrijska policija u utorak.

Kako su naveli, celo telo nesrećne žene bilo je u ranama.

- Stan je bio isprskan krvlju. Bivši dečko ju je tukao nekim dugačkim predmetom, najverovatnije motkom, ali predmet još nije pronađen. Policajci su to uspeli da saznaju od nje dok je još uvek bila svesna - navodi Kurir.at.

Otpočela je potraga za mladićem koja se okončala u Favoritenu, gde je Srbin lociran zahvaljujući mobilnom telefonu.

- Sedeo je na terasi stana na sedmom spratu. Kada je ugledao policiju počeo je da preti da će skočiti, ali su ga specijalci savladali. On je najpre vožen u bolnicu, pošto je pretio samoubistvom, a odatle je direktno prebačen u pritvor.

Komentari (1)

Loading
zora

27.10.2021 13:01

Trebali ste da ga pustite da skoci.Jedan monstrum manje. Nadam se da ce zena uspeti da se oporavi.