MORAVAC PREKO NOĆI POSTALO NASELJE DUHOVA: Džonić porodicu zavio u crno, komšije na ulicu ne smeju glavu da promile (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prigradsko naselje Moravac koje pripada Aleksincu u kojem se dogodio zločin koji je šokirao Srbiju, preko noći od naizgled finog i mirnog mesta nastao je pustoš gde se strah meštana mogao osetiti u vazduhu. Od kada je njihov komšija Goran Džonić ubio svog rođaka Gorana , snahu Gordanu i bratanicu Lidiju ništa više neće biti kao pre.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sanduče na kapiji Gorana Džonića

Goran Džonić inače bivši vatrogasac likvidirao je svog brata od tetke Gorana Đokića, njegovu ženu Gordanu i Ćerku Lidiju da bi ih potom zapalio i opljačkao a kako se sumnja glavni razlog za ovaj svirepi zločin bio je novac.

Đokići su bili vlasnici menjačnice a ujedno su u Moravcu važili i za dobrostojeću porodicu.

Pretpostavlja se da je upravo zbog dobrog imovinskog stanja Džodić iz obesti likvidirao svog brata zajedno sa ženom i ćerkom. Iako je sudeći pos slikama vodio veoma aktivan i bogat život Džodić je na neki način zavideo svom bratu od koga je, kako se priča pozajmljivao novac u nekoliko navrata.

Komšije kažu da su oni bili veoma bliski te da nikada nisu bili u sukobu. Ubijeni Đokić je toliko ima poverenja u Džonića da mu je često pozajmljivao svoj automobil u koji je krio novac.

Od kada je otkriveno ko je počinilac ovog gnusnog zločina i od kada su Đokići sahranjeni u Moravcu više ništa nije isto.

Naselje je potpuno zamrlo, niko ne proviruje napolje a na pojedine pokušaje novinara da od meštana dobiju neki informaciju više nailazi se na sleganje ramenima i okretanje glave.

Kuća Gorana Džonića koja se nalazi na samo nekoliko metara od Đokića pusta je. Prozori i vrata zatvoreni a kapija od kovanog gvožđa zatarabljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading