SNAJPERU PRODUŽEN PRITVOR: Osumnjičen za prebijanje devojke, ostaje iza rešetaka kako ne bi uticao na svedoke

Autor: Republika

Hronika

19.10.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanu Milutinoviću Snajperu, čelniku FK Kabel i vođi navijača Vojvodine, produžen je pritvor do 30 dana nakon hapšenja pre mesec dana zbog otmice devojke U. J.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zapaljenu automobili bili u vlasništvu Snajperove devojke

Kako "Blic" saznaje, pritvor je određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke i bojaznosti od ponavljanja dela.

U Tužilaštvu do sada su saslušani policajci koji su izašli na teren nakon prijave otmice i mučenja , majka i sestra žrtve obesnog kriminalca i devojka U. J.

Kako "Blic" saznaje, on se branio ćutanjem.

Podsećanja radi, Milutinović i U. J. oko godinu dana bili su u emotivnoj vezi. Oni su pre nekoliko meseci raskinuli, ali je on taj dan tražio da se vide.

- Imala sam potrebu da mu kažem da svako od nas mora da nastavi svoj život. Nisam ni pomislila da će me oteti i tući. Ušla sam u kola i otišli smo u neki stan. Čim sam ušla on ga je zaključao i počeo da se smeje. Taj osmeh mi je već bio dobro poznat - pričala je za "Blic" U. J.

Ona je u jednom trenutku uspela da dodje do mobilnog telefona i sestri pošalje poruku da ju je oteo i da je tuče i muči Milutinović.

On je tada i uhapšen i od 19. septembra nalazi se u pritvoru.

Dan pre saslušanja majke i sestre oštećene izgorela su im dva porodična automobila. Jedan je bio u vlasništvu U. J. a drugi njenog oca S. J. Snimak paljenja je policija uzela, ali počinilac nije uhapšen.

Prošlog meseca Milutinović je dva puta hapšen. Prvi put za posedovanje oružja, a drugi za otmicu U. J.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading