SVE PRIŠTI OD LUKSUZA! Svi su ostali u šoku nakon pretresa stana Dijane Hrkalović: Ima saunu, a na terasi je FONTANA!

Autor: Republika

Hronika

15.10.2021

20:59

Tokom pretresa stana Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke, policajci su se šokirali luksuzom na koji su naišli. Prema saznanjima ona u stanu ima saunu i fontanu na terasi.

Instragram Printscreen

Dijana Hrkalović

Bivša državna sekretarka privedena je zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Natalije. Upravo to uklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja, a od tog trenutka, iako su se znali i ranije, počinje prisno prijateljstvo njih dvoje.

Nakon što je Dijani Hrkalović uručeno rešenje o hapšenju, izvršen je pretres stana. Kako saznajemo njoj je u trenutku privođenja pozlilo.

Kako se može čuti sa lica mesta, nije bilo moguće ne primetiti luksuz u svakom delu stana bivše državne sekretarke.Prema našim informacijama stan vredi više od 200.000 evra.

U stanu je isključivo skupoceni, najmoderniji italijanski nameštaj, a napraveljena je i sauna i fontana na terasi.

Posle dve godine skrivanja od javnosti nakon smene u MUP, Hrkalovićeva letos počinje da se oglašava na društvenim mrežama. Istovremeno, oko zgrade u Beogradu gde ima stan smenjuje se grupa momaka koja je bukvalno tu stajala kao na straži. Mladići koji su opkoljavali zgradu na prvi pogled su izgledali kao navijači. Oni Dijanu Hrkalović smatraju za "sestru sa tribina" i u njoj vide pokrovitelja.

Uz bivšu državnu sekretarku kada bi se kretala po gradu ili odlazila na estetske tretmane su u pratnji bila trojica-četvorica mladića. Prema nezvaničnim navodima mladići koji stoje uz nju su deo ekipe sa tribina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg pod nadimcima Zver ili Mesar.

Do sada nije utvrđeno da li je to obezbeđenje Dijane Hrkalović posao radilo dobrovoljno, ili su bili plaćeni.

Komentari (1)

Loading
Srbin

16.10.2021 10:04

Sta je 200 000eur za slobodu i unistavanje dokaza o ubistvu za jednog narko dilera? Mnogo vise je ona to naplatila