"PRLJAVI INSPEKTOR" BOŽA SVE CINKARIO VELJI NEVOLJI! Svedočenje očajne majke nestalog mladića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Stolić je saradnicima Veljka Belivuka odavao informacije vezane za nestanke momaka. Ja sam s njim nekoliko puta razgovarala i sigurna sam da je tako, kaže Sanja Mihajlović

Republika

Foto: printskrin/youtube, Tanjug/R. Prelić

Sanja Mihajlović govorila o nestanku sina i povezanosti Veljka Belivuka i inspektora Božidara Stolića

Sanja Mihajlović, majka nestalog Gorana Mihajlovića (22), očajna, i dalje traži istinu o Goranovoj sudbini i ubeđena je da je inspektor Božidar Stolić, koji je pre nekoliko dana uhapšen kod Požarevca, informacije koje je čuo od nje prosleđivao klanu Veljka Belivuka.

Stolić je prethodnog vikenda uhapšen s članom "zemunskog klana" Slađanom Konstantinovićem i pripadnikom BIA M. K. jer je osumnjičen da je pokušao da otme jedan restoran od vlasnika u okolini Požarevca.

On je u junu bio pod istragom zbog sumnje da je klanu Velje Nevolje odavao službene tajne, a radio je i na slučajevima nestalih mladića, za čije otmice su osumnjičeni Belivukovi saradnici. Između ostalog, uzimao je izjave od njihovih porodica. U avgustu je pušten iz pritvora. Protiv njega nije podignuta optužnica.

- Stolić je Veljinim saradnicima odavao informacije vezane za nestanke momaka. Ja sam s njim nekoliko puta razgovarala i sigurna sam da je tako. Vodila sam svoju privatnu istragu i nešto iz toga njemu prenosila, a on je i to zloupotrebio. Nisam mogla da verujem da je sve ispalo tako kako jeste i bila sam u šoku kada sam čula zašto je uhapšen, nije mi bilo dobro. Nisam znala kome više da verujem - kaže očajna Sanja za Srpski telegraf i Republiku.

Pre nekoliko dana pojedini mediji su objavili da je Tužilaštvo za organizovani kriminal prikupilo dokaze za osnovanu sumnju da su Mihajlovića 1. aprila 2019. namamili i ubili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Sanja kaže da je ni sada niko od nadležnih organa nije ni o čemu obavestio, a kamoli otkrio koji su to tragovi odveli tužilaštvo do ove sumnje.

- Iz tužilaštva me nikad niko nije zvao niti me iko drugi obaveštava. Ne dao bog ikome da bude u mojoj situaciji. Evo, prošlo je 29 meseci i 27 dana. Činjenica je da više nemam kome da se obratim za pomoć - ističe Mihajlovićeva.

Kazna do 12 godina zatvora

Ona se priseća da joj inspektor Stolić nije obećao razrešenje slučaja, ali da jeste druge poverljive informacije.

- Samo mi je govorio da ću prva saznati neke stvari, a sada nisam sigurna da ću ikada saznati šta se desilo s mojim sinom. Vidite i sami da, umesto istine o sinovima, dobijamo samo nove žrtve Velje Nevolje. Ja ću se za istinu boriti do kraja. Još nisam iskoristila sve resurse - zaključuje naša sagovornica.

Republika

Foto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Zloglasna vikendica Veljka Belivuka u Ritopeku

Suspendovani inspektor Stolić je s Konstantinovićem i M. K. saslušan pred zamenikom Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, a Viši sud im je odredio pritvor do 30 dana. Prema našim nezvaničnim informacijama, Konstantinović je pred tužiocem rekao da Stolić i M. K. navodno nemaju veze s ovim slučajem i da su se slučajno našli s njim u lokalu oštećenog. Brat "zemunca" je rekao i da nije vršio prinudu nad oštećenim, već da je samo s njim razgovarao o vrednosti njegovog lokala.

Za krivično delo za koje se osumnjičeni terete zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

Misteriozni porše

Goran Mihajlović nestao je 1. aprila 2019, kada je svoj automobil ostavio na parkingu u Resniku. Prešao je u smart koji je vozio Nino Šuntić, koji je kasnije izjavio da ga je ostavio kod buvljaka i da ništa više ne zna. Goranova majka Sanja kaže da je njen sin nedavno pre nestanka dobio porše za neki posao koji je obavio, ali da on nije hteo da joj kaže kako je došlo do toga, kao i da je mnoge stvari krio od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading