ŽABAC OSNIVA NASLEDNICU ARKANOVE STRANKE: Tubić pre dva dana dobio BATINE, a sada je odlučio da UĐE U POLITIKU!

Autor:

Hronika

17.08.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stranka nacionalnog spasa i jedinstva biće naslednica bivše Stranke srpskog jedinstva. Biće tu doktora, akademika, ali i navijača i mojih starih drugova sa ratišta", otkriva Žabac, koji je nedavno isprebijan u kafanskoj tuči.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Nebojša Tubić Žabac ulazi u politiku

- Ulazim u politiku. Osnivam Stranku nacionalnog spasa i jedinstva, koja će biti praktično naslednica Stranke srpskog jedinstva pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Biće tu doktora, akademika,ali i navijača i mojih starih drugova sa ratišta -otkrio je Nebojša Tubić (61), zvani Žabac, kontroverzni biznismen iz Novog Sada.

Oprostio batinašu

Ovaj nekadašnji "žestoki momak" pre nekoliko dana brutalno je isprebijan u kafanskoj tuči u novosadskom naselju Klisa, ali Žabac tvrdi da to nema veze sa njegovim političkim angažmanom.

- Ulazim u politiku jer osećam da je to moj put. Ja sam snalažljiv, imam dobre kontakte svuda u svetu i želim da osnujem zdravu političku priču. Faktički, ja preuzimam stranku pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, koja će promeniti naziv, ali ne i put - ističe Tubić.

On je uveren da će kao predsednik nove političke stranke brzo okupiti najmanje 10.000 ljudi.

- Biće tu akademika, doktora, verujućih ljudi, ali biće i navijača, mojih starih prijatelja sa ratišta, a takvi ne prezaju ni od čega. Takode, aktiviraću neke moje kontakte na Zapadu, pa planiram da u Upravni odbor stranke dovedem i neke cenjene strance iz Evropske unije - objašnjava Žabac.

Komentarišući kafansku tuču na Klisi u kojoj je zadobio masnice i posekotine po celom telu, žabac tvrdi da je to za njega bio samo "mali test izdržljivosti i kontrole bola".

On napominje da se posle svega ipak pomirio sa čovekom koji ga je pretukao.

- Nema veze idemo dalje. Nisam ja pi*ka da to prijavim policiji. Nisam ni u bolnicu išao. Znam ja da uđem među najjače čisto da vidim koliko mogu da izdržim. U ovom trenutku pokušavam da obuzdam svoje prijatelje koji žele da me osvete i da razlupaju ceo lokal. Tarapana čitava... - kaže Tubić, prenosi Kurir.

Podsetimo, Nebojša Tubić Žabac pretučen je u kafani u naselju Klisa, nadomak Novog Sada. Kontroverzni biznismen je nadrljao, kako kaže, zbog pasulja. U prilog tome svedoče fotografije koje nam je dostavio, a na kojima se jasno vide podlivi po celom telu, posekotina na desnoj ruci, a zadobio je i nekoliko udaraca u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading