Požarevačka policija uhapsila tri osobe

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

08.12.2017

10:42

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz Golupca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni se terete da su u noći između 27. i 28. novembra u Velikom Gradištu, provalili u prodavnicu mešovite robe trgovinskog preduzeća iz Šapina

Policija je u stanu osumnjičenog, prilikom pretresa, pronašla gasni pištolj sa praznim okvirom.


Kako je saopštila Policijska uprava u Požarevcu, uhapšen su I..M. (33) i S. G. (20) iz Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su u noći između 27. i 28. novembra u Velikom Gradištu, provalili u prodavnicu mešovite robe trgovinskog preduzeća iz Šapina, odakle su oduzeli veću količinu prehrambenih, kozmetičkih i hemijskih proizvoda, kao i 3.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu.

Komentari (0)

Loading