OTAC MALOG STEFANA KOGA JE VOZAČ KOLIMA UBIO NA KARABURMI SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Iskaz za sada tajna

Autor: Republika

Hronika

06.08.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Mihailo B. na kojeg je, krajem jula, u beogradskom naselju Karaburma, dok je prelazio pešački prelaz sa sinovima Stefanom (9) i Lukom (4), "sitroenom" naleteo Lazar G. (38), a zatim ne ukazavši im pomoć, pobegao sa lica mesta.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stefan i Luka

Maleni Stefan, nažalost, i pored svih napora lekara, nije preživeo, dok je njegov brat operisan i polako se oporavlja. U nezgodi je, podsetimo, lakše povrede zadobio i njihov otac Mihailo.

Kako je juče "Novostima" rečeno u Tužilaštvu, zbog specifičnosti slučaja, istraga, kao i iskaz oštećenog Mihaila B. za sada su tajna.

- Sledi prikupljanje dokaza i saslušanje svedoka - objašnjavaju iz Tužilalaštva. - Biće naloženo i medicinsko i saobraćajno veštačenje.

Podsetimo, nakon hapšenja Lazara G. nadležno tužilaštvo je za njega tražilo određivanje pritvora, ali je sud to odbio. Međutim, već sutradan, odluka je promenjena i njemu je, zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo, pobeći ili uticati na svedoke, tim pre, jer je već ranije, bio osuđivan za istovetna krivična dela, određen pritvor do 30 dana, koji mu istuče krajem avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading