BILO NAREĐENO NJENO PRIVOĐENJE, A OPET IMA OPRAVDANJE: Čumetova bivša žena izbegla suđenje

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Hronika

30.07.2021

11:05

Ivani Tulović (40) optuženoj za davanje lažnog iskaza protiv bivšeg supruga Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta (57) odloženo je danas u Prvom odnovnom sudu u Beogradu.

ST/V. LUKIĆ

Ljubiša buha Čume ispred suda

- Optužena je svoj izostanak opravdala sumnjom na zarazu korona virusom jer je kako tvrdi bila u kontaktu sa zaraženom osobom. Buha nije ni pozivan jer njegovo prisustvo nije neophodno budući da Tulovićeva mora da nastavi svedočenje u postupku- rekli su iz suda za Republiku

Inaće, sud je prethodno naložio privođenje Čumetove bivše žene budući da se na sudu u ovom postupku nije pojavila 9. juna. U međuvremenu ona je opravdala taj izostanak, te je sudija u postupku Dušica Ristić poništila naredbu za privođenje Tulovićeve. 

ST/V. LUKIĆ

Ivana Tulović

Da podsetimo,Tulovićki koja se tokom postupka protiv nje razvela od Buhe, na teret se stavlja da je tokom suđenja Čumetu zbog sumnje da joj je poklonio ukradeni "ferari", iznela niz neistina na njegov račun.

Buha je tokom tok postupka proglašen krivim i u julu 2019. je izašao iz zatvora, pošto je izdržao kaznu od četiri godine i osam meseci. I po izlasku iz zatvora tužio je bivšu koja zbog navodnog straha od Buhe sa kojim ima ćerku, svuda ide sa obezbeđenjem. 
 

Komentari (0)

Loading