ĐORĐE SE UDAVIO PRED SINOM! Detalji tragedije na Ibru, odličan plivač i veteran američkog fudbala stradao na reci

Autor:

Hronika

03.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Đorđa Baltića (37) iz Kraljeva, koji je u nedelju na Ibar došao sa svojim sinom O. B. (5), a potom oko 18 časova nestao u reci, pronađeno je juče oko 10 sati.

Republika

Foto: INSTAGRAM/CROWNSROYAL / SCREENSHOT

 

 

Baltić, koji je bio odličan plivač, utopio se dok se kupao u reci nizvodno između Glavčićevog mosta i obližnjih splavova, a njegov leš ugledala je radnica obližnjeg splava i pozvala kajakaše koji su obezbedili telo do dolaska vatrogasno-spasilačke jedinice.

Kako ističe zaposlena, najveća tuga jeste to što su dvoje dece od pet i godinu dana ostali bez oca.

- Videla sam telo kako pluta i odmah sam znala da se radi o Đorđu, s obzirom na to da smo se, pored policije i spasioca, svi uključili u potragu. Ne mogu vam opisati kako sam se u tom trenutku osećala, supruga je ostala bez muža, a dvoje male dece bez tate. Ovo je užasna tragedija... - kazala je uplakana devojka.

Baltić je svojevremeno igrao američki fudbal, pa su se tako njegovi prijatelji iz kluba na društvenim mrežama od njega oprostili potresnim rečima.
- Jedan od naših igrača i veteran kluba tragično je izgubio život 1. avgusta 2021. u Kraljevu. Đorđe Baltić će ostati upamćen kao dobar drugar i požrtvovan sportista i kao neko ko je uvek bio spreman na smeh i šalu. Ovom prilikom klub izjavljuje saučešće u bolu njegovoj porodici, neka Gospod bog podari rajsko naselje našem Đolu - pisalo je u objavi stranice kluba.

Podsetimo, on je nestao u nedelju oko 18 časova, a kupači koji su se zadesili na mestu nesreće rekli su da su videli kako se čovek davi i pokušali da mu pomognu, ali je muškarac nestao u brzacima Ibra.

 

Crni dan u Kraljevu

Kraljevo su potresle dve tragične nesreće, s obzirom na to da se u nedelju, osim Đorđa, utopio još jedan sugrađanin D. Z. (55) iz kraljevačkog sela Adrani. Naime, on se utopio u Zapadnoj Moravi kod Miločajskog mosta. Kako se sumnja, do ove tragedije je došlo kada ga je zadesio srčani udar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading