(FOTO, VIDEO) OVO JE BATINAŠ KOJI JE STARCA TUKAO DO KRVI! Svi detalji brutalnog nasilja kuma Aleksandra Jovičića!

Autor:

Hronika

06.07.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Mića Andrić (70), koga je u nedelju popodne u Krnjači pretukao Đorđe Teodosijević (25), kum uhapšenog predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, uplašen je za život članova svoje porodice, saznaje Republika. On je pred kamerom Republike ispričao kako je izgledao brutalni napad na njega, a javno se zapitao kako nasilnik još nije uhapšen.

RepublikaFoto: Republika.rs/privatna arhiva
Žrtva i batinaš

Andrić se sa problematičnim investitorima Zoranom Teodosijeviém i njegovim sinom Đorđem bori od podignutih temelja njihove zgrade na samom početku 2018. godine.

Dok su mu se krvave suze cedile iz oka zatvorenog od batina hrabro je poručio da je spreman da životom plati da bi svoju porodicu oslobodio od bahatih graditelja. 

Zgrada nije srušena uprkos odluci da je besparvno sagrađana i da je doneto rešenje o njenom rušenju. 

- Moji ćerka, zet i unuke su uživale dok ovo gradilište nije niklo. Na mestu trošne kuće i dvadeset ari placa podignuta je zgrada sa koje se svašta obrušava i koja je ogromna pretnja za naše naselje u kojem nije rešen problem kanalizacije. Ona ne smeta samo nama, ali ostali se povlače i ćute iz straha od investitora kriminalaca i njihovih veza sa moćnicima koje stalno potežu i ističu. Pretili su kumom Jovičićem i još nekima, a sve ćemo reći policiji. Nije mi jasno kako još nije uhapšen - rekao je Mića Andrić za Republiku.

 

 

Komšinica pretučenog čoveka baka Jela kaže da je uznemirena jer videla kako je mladić tukao njenog komšiju i raskrvario mu glavu i lice.

- Bacila sam semće i na povratku videla raspravu komšije Miće sa radnicima koji u tajnosti razvlače struju unutra, nešto bruse i ko zna šta još rade u zgradi u kojoj i žive iako ona nije ni napola završena. Odjenom je na Miću nasrnuo investitor i pesničio ga. Oborio ga na zemlju i ubio bi ga da ih nisu razdvojila dvojica stanara te nezavršene zgrade - rekla je uplašena žena. 

Šta je još rekla žena očevidac batinanja, kao i žrtve investitora, pogledajte u videu. 

Iz policije do sada nismo dobili informaciju o postupku protiv nasilnika Teodosijevića, uprkos brojnim pokušajima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leilani

22.11.2021 18:53

Sve procitala, saslusala, i niko nije spomenuo da li su zvali policiju nakon incidenta, i da li je stari gospodin otisao, odvezen, kako god, u Hitnu pomoc da mu se saniraju povrede i izda uverenje o istim, kako bi mogao tuziti napadaca.A o korupciji, bezobrazluku, mitu, i slicnom, mogu se napisati hiljade papira i opet niko nece nista poduzeti. Bruka i sramota.