VELJIN VOJNIK JE PO NJEMU DOBIO NADIMAK!? Dekster je forenzičar za krvne delikte i radi u POLICIJI!

Autor: Republika

Hronika

08.06.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijska policija uhapsila je danas Darija Đorđevića, zvanog Dekster, pripadnika Kavačkog klana i bliskog saradnika Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije; Nemanja Pančić
Uhapšen saradnik Veljka Belivuka, Dario Đorđević Dekster

Lociranje i hapšenje Darija Đorđevića sprovedeno je u koordinisanoj akciji na osnovu informacija operativnih informacija pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno informativne agencije (BIA).

Ono što upada u oči je nadimak bliskov Belivukovog saradnika. Naime, Dekster je lik iz popularne istoimene američke tv serije, koji je ubijao ljude i to na način da ih je sekao i komadao i potom delove tela bacao u okean. Dekster iz serije radi u policiji i to kao forenzičar za krvne delikte, a kada isteruje "svoju pravdu", oblači hiruršku uniformu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Dekster Morgan, lik iz serije Dekster

Prevelika je sličnost sa Darijem Đorđevićem da bi bilo slučajno, jer se Veljin pajtos sumnjiči za najmanje tri likvidacije u Beogradu. U kući smrti u Ritopeku, u kojoj su žrtve Veljka Belivuka i njegove kriminalne navodno bile namamljivane pa likvidirane, pronađena je uniforma koja koriste hirurzi, slična onoj kakvu je u seriji koristio i lik Dekster.

Logično pitanje je da li je Veljin Dekster dobio nadimak po liku iz serije Dekster.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading