U LOZNICI PRONAĐENO TELO U FAZI RASPADANJA! Muškarac bio mrtav deset dana!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lozničanin S.Ć. (63), koji je sam živeo u jednom od stanova u baraka naselju na Lagatoru, gradskom lozničkom naselju, nedaleko od Opšte bolnice, pronađen je juče u fazi raspadanja, potvrdile su "Novostima" njegove komšije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema podacima medija, on se nije pet dana javljao jednoj sugrađanki sa kojom je uobičajeno kontaktirao skoro svakodnevno preko SMS poruka.

Kada je ova Lozničanka videla da se ne javlja, bilo joj je sumnjivo, uputila se na Lagator, pošto ni komšije ništa nisu znale o njemu, odlučila je da ga potraži u stanu.

- Vrata su bila zaključana, ali pošto je reč o trošnoj baraci, uspeli smo lako da ih otvorimo, uz malo jači udar na njih - svedočili su sagovornica i jedan od komšija.

Oni su zajedno ušli unutra i videli njegovo beživotno telo, u kuhinji. Prizor je bio užasan. Neprijatnio mirisi su, odmah, zahvatili skoro pola naselja.

Odmah je pozvana policija i mrtvozvornik, koji je konstatovao smrt.

Iz lokalne samouprave su dali sve što je potrebno da S.Ć. bude sahranjen. Pretpostavljalo se da je pokojnik ležao mrtav desetak dana.

Kako mediji saznaju, bio je miran i fin čovek, sa svima se lepo slagao. Nije se žalio da ima težih zdravstvenih problema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading