Tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv muža antivakserke Jovane Stojković!

Autor:

Hronika

01.04.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivična prijavu protiv Jovaninog supruga zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Antivakserka Jovana Stojković

Svi antivakseri su  saslušani u svojstvu osumnjičenih za krivično delo koje su odnosi na širenje lažnih tvrdnji u vezi vakcina i vakcinacije.

Predložena je mera zabrane sastajanja, posećivanja i komunikacije sa osobama iz grupa na društvenim mrežama koje administriraju ili učestvuju u diskusiji.

Ukoliko nadležni sudija za prethodni postupak bude odredio meru, a ona ne bude poštovana, Tužilastvo ( Posebno odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala) će da postupa u skladu sa zakonom. Krivični postupak protiv svih lica se nastavlja.

Drugo Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivična prijavu protiv  supruga Jovane Stojković zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading