ČISTIO OČEVU PUŠKU, PA SE UPUCAO: Detalji tragedije kod Trstenika, unuka (15) pronašao deda

Autor:

Hronika

01.03.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija potresla je žitelje sela Gornja Crnisava nadomak Trstenika. Kako se pretpostavlja, čisteći očevu lovačaku pušku dečak Veljko M. (15) upucao se iz nje direktno u glavu. Iako je ubrzo prevezen u kruševačku bolnicu, tamo je preminuo od težine povreda.

RepublikaFoto: printscreen/facebook

- Dečaka je našao deda - kažu komšije Živkovići da su tako čuli i da je puška bila rasklopljena, te da je najverovatnije Veljko čistio.

Inače, oni porodično imaju pse tragače jer su zaljubljenici u lov i svu opremu za lovce, pa i puške. 

Roditelji dečaka sada preklinju sebe jer su bili previše ležerni i detetu su od malena davali u ruke lovačke puške, koje su registrovane na njegovog oca Bobana. 

Otac je sada van sebe i čupa kosu sa glave od bola i nemoći. 

Na Fejsbuk profilu možemo da vidimo fotografiju nastradalog dečaka koji drži lovačku pušku iako je u tom momentu imao samo 10 godina. 

RepublikaFoto: Printscreen

Njegovi roditelji, otac Boban i majka Gordana su lajkovali objavljenu fotografiju kao i Veljkova nekoliko godina starija sestra Vanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading