TRAGEDIJA ZBOG KOJE SRBIJA TUGUJE! NESTALI DEČAK NAĐEN MRTAV: Tražio bezbolan način da se ubije!

Autor:

Hronika

03.02.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorili su pismo... U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život... - rekla je Danijela Drljić, majka 15-godišnjeg Dragana Drljića, čije je telo danas izvučeno iz Tamiša u Pančevu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dečak je ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj devojci, a ona su predata policiji. Neutešna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta pisalo u njima.

Telo su pronašli ronioci Žandarmerije, a do poslednjeg trenutka cela Srbija je bila uz njegovu majku, verujući da je živ i da će se vratiti kući. Dok je nesrećna majka čekala na obali, nadajući se da je živ i moleći ga da se vrati kući, dečak je već počivao u dubinama Tamiša.

Policija i ronioci danas su tragali po Tamišu i okolini za ovim dečakom, čiji nestanak je prijavljen juče oko 16 časova. Danijela Drljić, Draganova majka, izjavila je da joj je policija saopštila da je on ostavio oproštajno pismo.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Majka Danijela kaže da je Dragan bio utučen u poslednja dva dana zbog raskida sa devojkom

Ona nije mogla da precizira šta u tom pismu piše, ali da joj rečeno da sve vodi ka tome da je rešio da se ubije.

- Zadnje sam saznala da je on ostavio pismo bivšoj devojci i da je rešio da se ubije... Ja u to ne želim da verujem - kazala je, dok je skamenjena od bola zurila u Tamiš na mestu gde je nađen dečakov bicikl.

Ostavio poklon drugarici

Danijela Drljić kaze da je njen jedinac ostavio poklon najboljoj drugarici ispod kreveta u njenoj spavaćoj sobi.

- Ostavio je Sari krišom ranac s omiljenim stripovima ispod njenog kreveta , s figurom anđela koju sam ja dobila od svoje majke - kaže Danijela i dodaje da je njemu Sara izuzetno važna i da je s njom vodio poslednji razgovor pre nestanka.

Ronioci su počeli pretragu reke u području mosta, dok je majka sa najboljom prijateljicom i razrednom nestalog dečaka Dragana sedela na klupi i neprestano plakala. Prijateljica je pokušala majku da ubedi da dečak nije imao hrabrosti da skoči u reku.

- Moj život nema smisla bez tebe i ja moram da nađem najbezbolniji način da prekratim muke - kroz suze je kazivala neutešna majka. Kako kaže, ni njegovi drugari ne žele da veruju u najgore, ali su, kako navodi, neki već počeli s njim da se opraštaju na društvenim mrežama.

Draganova razredna je rekla da Dragan nikada nije pokazivao da je u depresiji. Rekla je da je ostavio utisak jednog inteligentnog deteta.

 

 

 

- Najbolji đak u razredu, odgovoran, znatiželjan, mnoge stvari ga interesuju... Prosto sam u šoku da ovako nešto može da se dogodi - kazala je Sanja, Draganova razredna u Mašinskoj školi, koja je istakla da je on zreliji od ostalih.

Kako je majka ispričala, poslednji razgovor Dragan je imao s najboljom drugaricom. Taj razgovor je dugo trajao.

Za dečakom se, da podsetimo, tragalo od juče. On je bio na praksi, a posle toga je otišao na Tamiški kej. Tu je zavezao bicikl i od tada mu se gubi svaki trag.

Majka Danijela je ispričala da je bio utučen u poslednja dva dana zbog raskida sa devojkom.

Najverovatnije da se zbog toga i odlučio na najtragičniji korak.

Majka Danijela kaže da je Dragan bio utučen u poslednja dva dana zbog raskida sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Liska

04.02.2021 16:14

Dali je tačno da je dečak ostavio oprostojno pismo bivsoj devojci cak 2 nedelje pre samoubistva?