EKSKLUZIVNO! NEVOLJA I MILJKOVIĆ PLANIRALI UBISTVO: Detalji privođenja na Beogradskom aerodromu!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su uhapšeni na beogradskom aerodromu planirali su atentat na Ljubišu Kana, ekskluzivno saznaje Republika!

RepublikaFoto: Tanjug
Velja Nevolja

Kako prenosi naš odlično obavešteni izvor upućen u istragu, naša policija dobila je informacije od kolega iz Crne Gore da su Belivuk i Miljković organizovali atentat na Marka Ljubišu Kana.

- Kada je naša policija dobila informacije, ništa drugo im nije preostalo nego da uhapse osumjičene - prenosi naš izvor.

On podseća da su državni vrh Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom nedavno objavi žestok rat mafiji!

- I to nisu samo prazne reči i prazna saopštenja! Država je spremna i obračunaće se svima koji se bavi kriminalom i kriminalnim radnjam! I svi će završiti tamo gde im je mesto! U zatvoru - kategoričan je naš sagovornik.

Ko je bio meta atentata?

Marko Ljubiša Kan više puta bio je na meti atentatora, a reč je o osobi sa debelim dosijeom od ranije poznatoj policiji. Teško je ranjen 2009. u Beograd, a preživeo je atentat i 2013. godine.

Četiri godine kasnije, opet je napadnut u Beogradu, kada su u njega ispaljena četiri metka. Iako teško povređen, uspeo je da dođe do bolnice, gde je hitno operisan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading