SKANDAL U VRTIĆU "ZAMAK" ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Siluju nam i zlostavljaju decu ZATVORITI IH ODMAH!

Autor:

Hronika

21.01.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je naš list objavio skandalaozan snimak torture vaspitačice nad Autističnim detetom u vrtiću "Zamak", na društvenim mrežama povela se velika bura u komentarima na stranici te ustanove.

RepublikaFoto: eStock
Zamak

Naime, kako smo ranije pisali snimak do koga smo došli a na kome se vidi vaspitačica koja drži dete na podu i grubo ga s obe ruke diže u vazduh te mu na silu mu gura cuclu u usta a potom ostalu decu izvlači iz špajza u kom su zatvorena dok se čuju njihovi jecaji, užasne su scene koje su potresle javnost u Srbiji.

Vest se ubrzo proširila u na fejsbuk stranici ove pedagoške ustanove a ispod slike našle su se komentari salva kritika besnih građana.

- U skoli glume siluju decu, u vrticu zlostavljaju! Gde su nasa deca bezbedna?! Kakvo je ovo vreme?? Ko kontroliše rad sa decom?! - napisala je jedna žena

Foto: facebook.com/printscreen
Besni komentari na fejsbuku

- SRAM VAS BILO. Fuj!!!!!!!!!!! ZATVORITI ODMA!! - napisala je jedna od korisnica ove mreže

A neki traže i da se u javnosti saopšte imena ovog gnusnog dela koji je počinjen.

Foto: instagram.com/printscreen
Komentar na instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

21.01.2021 12:53

Kakva su to vremena? Samo da znate nebiste ispustali svoje dete iz vida. Nazalost to namece globalizacija i reality programi. To je ta moderna Evropa.