Mrtav pijan usmrtio biciklistkinju kod Hajdukova: Vozač koji je izazvao nesreću uhapšen

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

09.01.2021

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su G. F. (54) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

RepublikaFoto: ST/S. STEPANOVIĆ
Foto: Ilustracija

U policiji navode da je on danas, u blizini naselja Palić, vozeći pod uticajem alkohola udario 59-godišnju biciklistkinju, koja je preminula na licu mesta.

Kako je "Blic" ranije objavio, žena koja je vozila bicikl, između naselja Palić i Hajdukovo, Pavka F. (59) od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta od siline udara kada je na nju, na nadvožnjaku iznad autoputa, naleteo vozač automobila "ford fokus".

Na mesto nesreće je izašla ekipa Hitna pomoći, policija i zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva.

Tokom uviđaja G. F. je podvrnut alko testu i pošto je konstatovano da je pod dejstvom alkohola odveden je i na vađenje krvi. Sve dalje radnje u vezi istrage u ovom predmetu preuzelo je Više javno tužilaštvo.

Telo nastradale žene biće odneto na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, dok je vozaču koji je usmrtio određen pritvor do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jagodinac

09.01.2021 20:47

Dugogodisnja robija sa teskim prisilnim radom za barabu. Zasto se ne objavi ime i prezime uz godine ovog ubice?