DEČAK (13) IZ ODŽAKA U TEŠKOM STANJU: Evo šta je komšija rekao o toj porodici! Nije tačno da je dečak bio sam u kući

Autor: Republika

Hronika

27.12.2020

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak S. G. (13) iz Odžaka, koji je u petak uveče, ložeći peć, zadobio opekotine i otrovao se dimom, u teškom je stanju i u životnoj je opasnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

To je informacija koju su njegovi roditelji dobili u nedelju iz bolnice u Novom Sadu i koja ih je dodatno uznemirila posle strašnog šoka koji su doživeli.

Njihovo dete je nastradalo u požaru, koji je izbio u lokalu bivše kafane u sklopu porodične kuće, u kojem je bila smeštena peć na pelet. Ni roditelji, ni vatrogasci koji su gasili vatru, ne znaju pouzdano kako je požar izbio.

- Peć redovno lože i otac i sin. Nije tačna informacija da je dečak bio sam u kući kad je došlo do požara. U stanu, koji je hodnikom odvojen od ložione, bio je otac, a dečak je otišao da loži jer je tatu uhvatio bol u leđima - rekao je komšija, koji je učestvovao u čišćenju ložione posle požara.

U toj prostoriji, u kojoj su bili i stolovi iz bivše kafane, kao i šank, sve je uništeno, a istopila su se i vrata prema stanu, iako se požar, srećom, nije proširio na kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading