OTAC STRADALE DEVOJKE KOD BAJMOKA OPTUŽUJE "ŽELEZNICE SRBIJE": Rampa je bila podignuta!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

04.12.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanka Ugrinić (31) stradala dok je išla na posao, a njen otac tvrdi da je rampa bila podignuta

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Slobodanka Ugrinić

U kući Slobodanke Bobe Ugrinić (31) iz Banatskog Velikog Sela, koja je u sredu poginula na pružnom prelazu kod Bajmoka kad je na njen "golf" naleteo voz, vreme kao da je stalo.

U kuću bola prijatelji i meštani dolaze da izjave saučešće roditeljima i bratu.

- Rekli su nam da je na tom mestu već poginulo četvoro, petoro ljudi. Pa, dokle više tako? Dokle će se ginuti na pružnim prelazima? - ponavljao je Miodrag, otac nastradale, dok se njen brat Branko gušio u suzama.

- Imamo obaveštenje da je mašinovođa pre tragedije zvao "Železnice" da ih upozori da je prošao pored tri rampe i da su sve bile podignute, i da to saniraju. Mašinovođi su javili da ima zeleno svetlo. Eto im zeleno svetlo. Rampa je bila podignuta! - neutešan je brat.

Pričala sam majkom telefonom?

Prema nekim pričama iz istrage, u trenutku nesreće Slobodanka je imala telefon u rukama.

- Neki pričaju da je razgovarala s majkom, a neki kažu da je snimala video za Instagram. Ipak, ako je rampa bila podignuta, ona svakako nije kriva - priča izvor.

Otac je otkrio još jedan detalj strašne tragedije koja se dogodilo maglovitog jutra.

- Auto koji je moja ćerka vozila zaustavljen je na 30 kilometara na sat. Boba je bila oprezna u vožnji. Koliko se brzo kretao voz? Koliko je vozio mašinovođa kad je auto gurao po šinama 70 metara? - ređao je otac pitanja.

 

 

Za Slobodanku svi imaju reči hvale, radila je u poljoprivredno-industrijskom kombinatu, a njene kolege kažu da je kobnog jutra išla na posao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading