(FOTO) BEOGRADSKA POLICIJA UHAPSILA OPASNE DILERE! Osim što su "valjali" drogu, spremali se za JEZIVU AKCIJU: Svi dokazi pronađeni!

Autor:

Hronika

25.11.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nakon višemesečnog rada pripadnika Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova sinoć su u Beogradu, prilikom primopredaje, uhapšena dva lica", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Foto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

- Lica sa inicijalima Ž. M. (28) i S. Z. (43) su pokušala da izvrše primopredaju 32 kilograma opojne droge amfetamin i 35 kilograma opojne droge marihuana. Tom prilikom zaplenjena je droga, ali je zaplenjen i jedan pištolj sa prigušivačem, velika količina municije. Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske. Sve ovo govori da ovi narko-dileri nisu samo trgovali drogom već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, a istraga će utvrditi koje - rekao je Vulin.

- Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta - poručio je ministar.

Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading