CEO ZATVOR ČITA KNJIGE MAKROA: Mihailo tokom robijaških dana pročitao na stotine dela!

Autor:

Hronika

25.11.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatijem makrou u Srbiji, Mihailu Maksimoviću za kojeg su navodno radile i mnoge pevačice i starlete, ostavio je cimerima u ćeliji Centralnog zatvora skoro sve svoje lične stvari kada mu je juče ukinut pritvor posle godinu dana i devet meseci, u zamenu za meru kućnog pritvora.

RepublikaFoto: facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Mihailo Maksimović

Naime, Mihailo je u zatvoru takoreći postao bibliotekar jer je rado ustupao cimerima, ali i ostalim zatvorenicima knjige koje je dobijao od porodice i prijatelja.

Kada je juče napuštao Centralni zatvor makrou je bilo lako da se spakuje, a sa apetitom je poklonio svojim cimerima sve što im je bilo potrebno od njegovih ličnih stvari i garderobe.

Inače, Mihailo nije  bio mnogo zahtevan tokom boravka u zatvoru kad je u pitanju ishrana, a najteže su mu padali loši higijenski uslovi, pošto je po prirodi veoma pedantan. A u prilog tome govori i činjenica da je u biznisu sa protitutkama vodio uredne  poslovne knjige o kojima je otvoreno govorio na sudu, gde je ispričao kako je brinuo o zdravlju devojka koje su radile za njega, te su imale obavezne ginekološke preglede. Zabavljao je cimere pričama o starletama i pevačicama koje su navodno radile za njega, jer ih je to najviše zanimalo, iako javno nikada nije o tome pričao. 

 

 

 

- Mihailo je bio u grupnoj sobi. Njih šest je bilo i tu je bilo različitih karaktera, pa se trudio da se drži po strani. Njegove cimere su najviše zanimale priče o starletama i Mihailovim famoznim katalozima sa njihovim cenama. On se šalio na taj račun i gledao je da što više čita i maltene napravio je svoju biblioteku. Davao je knjige po čitavom zatvoru. Smetala mu je prljavština jer je veoma pedantan. Roditelji su ga posećivali na smenu, a najviše se radovao kad mu je u posetu došao četvorogodišnji sestrić sa Kipra - otkriva izvor Republike iz CZ.

Prostitucija

Podsećanja radi, klupko oko Mihaila Maksimovića počelo je da se odmotava nakon hapšenja nekoliko prostitutki u januaru 2019. godine, kada su se provodile u jednom hotelu sa turskim državljanima, a takođe su osuđene prekršajno zbog prostitucije. One su odlučile da progovore i ispričale su da je Maksimoviću sa sestrićem Dušanom Milenkovićem posredovao u prostituciji, te su im lisice su stavljene u februaru na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".  Po optužnici Mihailo odgovara organzovanje prostitucije i posredvanje u prostitciji zbog čega je lišen slobode, dok se njegov sestrić brani sa slobode pošto je optužen za blaže delo -  posredovanje u prostituciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading