TRAGEDIJA: Preminula devojka koju je juče udario voz kod Niša

Autor: Republika

Hronika

18.11.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka stara 18 godina koja je teško je povređena juče oko 11.30 časova kada je na nju naleteo putnički voz u Nišu, danas je podlegla zadobijenim povredama. Tinejdžerka je preminula u Kliničkom centru u Nišu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Tinejdžerka je u nesreći koja se dogodila na delu pruge kod Kvantaške pijace u Nišu zadobila teške povrede glave i ekstremiteta, zbog čega je bila intubirana i odmah priključena na mehaničku ventilaciju. Nažalost, povrede su bile takvog intenziteta da njen organizam nije izdržao.

- Oko 11 časova povređena devojčica je preminula uprkos svim naporima lekara da joj spasu život - potvrđeno je u Kliničkom centru u Nišu.

Devojka je prelazila prugu na mestu van putnog prelaza, a budući da su u blizini mesta nezgode pronađene slušalice ne isključuje se ni mogućnost da nije čula nailazak putničkog voza.

 
"Železnice Srbije" saopštile su da je tinejdžerka prelazila otvorenu prugu preko koloseka na mestu gde to nije dozvoljeno i gde je zabranjeno kretanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading