Profesor iz Brusa optužen za pedofiliju ostavio u kupatilu PISMO: Evo šta je napisao pre nego što je nestao bez traga!

Autor: novosti.rs

Hronika

18.11.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Brusu još traga za frulašem Milutinom C. (64), čiji je nestanak prijavila porodica u ponedeljak uveče, nakon što je ovaj Brusjanin pušten iz pritvora Okružnog zatvora u Kruševcu, određenog zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom, a ovo je sadržaj pisma, koje je ostalo za njim pošto je otišao iz porodične kuće.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Milutin C.

- Pismo je nađeno u kupatilu, kada su provaljena vrata - otkriva izvor.

- Sadržaj izgleda nema neke konkretne veze sa celim događajem, postupanjem policije i tužilaštva. Supruga je pismo predala policiji.

Kako prenose mediji, u ostavljenoj poruci je stajalo: ”B...ti si zlo za kulturu, samo ti pare važne sve do tebe i R. stoji uz pomoć J. proklet bio ko ide u P. od mojih frulaša”.

Otkriveni su i detalji odlaska osumnjičenog iz kuće u nepoznatom pravcu.

- Ušao je u kupatilo i onda je vezao električni kabl, popeo se na prozor, preskočio otvor i spustio se do zemlje, a u tom trenutku je porodica uspela da provali vrata - dodaje izvor “Novosti” . - Upravo je supruga našla pismo.

Osumnjičeni je negirao krivicu nakon saslušanja i odbacio tvrdnje da je na privatnom času frule,u svojoj kući, dodirivao u predelu grudi desetogodišnju učenicu. Slučaj je u nadležnosti osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, koje postupa po prijavi majke devojčice.

”Novosti” su prošle nedelje otkrile i objave sa društvenih mreža koje idu u prilog sumnjama da primer učenice nije usamljen, jer se u nekim od objavama od pre nekoliko dana spominje i “neprijatna” situacija u njegovoj kući”, kao i navodni voajerizam.

KONCERT U VREME EPIDEMIJE

Osumnjičeni Milutin C. (64),bio je u živi javnosti krajem marta, kada je zajedno sa svojim frulašima, svake večeri izvodio narodne pesme, ali i himnu Kine u znak zahvalnosti ovoj državi zbog podrške u borbi protiv epidemije. O njegovim uspesima kao osnivaču KUD “Kopaonička frula”, pedagogu, slikaru, duborescu, lokalni mediji su često izveštavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading