HOROR U SELU VOLJEVČE: Muž je onesvešćivao od batina, navukao je na drogu, deca gledala majčinu smrt!

Autor:

Hronika

18.11.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodilja i majka dvoje dece Sara R. (23) iz sela Voljevče kod Jagodine preminula je juče ujutru pred svojom bebicom i trogodišnjim sinom nakon što isprebijao skoro duplo stariji nevenčani suprug Vladimir M (41).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Sara R.

Nasilnik je oko 7 sati ujutru prema rečima jednog od prvih  komšija pozvao  hitnu pomoć da navodno pokušaju da spasu Saru, ali joj pomoći nije bilo.

Policija je nakon toga brzo stigla u njihovo neugledno domaćinstvo i odmah su uhapsili Vladimira koji im je od ranije bio poznat.

- Haos je bio celog jutra ispred njihove kuće od ljudi, policije, veštaka i doktora. Video sam kad su doneli sanduk i pobegao sam jer to nisam mogao da gledam - rekao je meštanin Milutin Stanojević koji nije mogao da savlada suze i tugu. Nastavio je ipak da svedoči koliko je težak život Sara imala.

- Oko njihove kuće je stalno bila buka jer je Vladimir stalno vikao na Saru, sitnu i bespomoćnu. Psovao  je i vređao. Tukao je gde god je stigao. Juče je izudarao ispred prodavnice i psovao je uz pretnje :"Cigansko đubre, ubiću te". To je bilo strašno čuti i gledati, a on se osilio jer ona nije imala zaštitu. Nije imala ni oca ni majku, samo dedu i babu kod kojih je odrasla na Budžinom brdu - ispričao je Milutin.

Onesvešćivao je od batina

Jedna baka iz komšiluka juče nije mogla da dođe sebi od tuge za Sarom i njenom decom koja su ostala siročići nakon tragedije, a prisetila se kako je pre nedelju dana naslutila da bi tako nešto moglo i da se dogodi.
- Zli uličar je onesvestio ženicu od batina na ulazu u njihovu kapiju. Vikao joj je da je lažljiva kurva i šamarima i pesnicama je tukao dok je jedno dete drzala u naručju, a drugo za ruku - ispričala je baka.

Da je nesrećna Romkinja godinama bila žrtva nasilnog supruga i da je trpela njegovu fizičku i psihičku torturu znaju svi u selu, ali još uvek nije poznat uzrok njene smrti budući da je obdukcija pokazala da   povrede nisu bile smrtonosne. Kao najverovatniji uzok  smrti porodilje navodi se predoziranje narkoticima koje je prema rečima komšija Sara počela da konzumira preko  supruga koji je dugogodišnji narkoman i pijanac, prema svedočenju meštana Voljevče.

Vladimir je uhapšen, a iz Višeg javnog tužilastva u Jagodini su potvrdili da nasilnika policija lišila slobode i zadržala zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje imaju sve dokaze, kao i da je decu nakon tragedije preuzeo nadležni Centar za socijalni rad.

 

 

 

- Vladimir je tokom dužeg vremenskog razdoblja tukao Saru, tako da ga je policija zadrzala uprkos nalazu obducenata da su povrede na Sarinom telu, među kojima su brojni podlivi i poderotine, okarakterisane kao lakše, te da one nisu mogle da prouzrokuju njenu smrt. Postoje pretpostavke sta je sve moglo da dovede do smrtnog ishoda, a tu spada i mogućnost da je droga uzrok smrti, budući da ima nekih indicija za to - rekli su nezvanično iz Višeg javnog tužilastva u Jagodini, odakle ističu da će hemijske analize dati odgovor o uzroku smrti.

- Čekaju se rezultati brojnih analiza koje ce odagnati nagađanja o uzroku smrti. Uzet je podnokatni bris, krv i sve što zahteva postupak, tako da ćemo precizno znati šta je prekinulo život nesrećne žene. Moguće je i da su neke ranije povrede od batina uticale na smrtni ishod - nagoveštavaju iz  tužilastva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading