UDAR NA MAFIJU U NOVOM SADU! Policija u nizu akcija uhapsila nekoliko osoba

Autor: Republika

Hronika

12.11.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava predsednika Aleksandra Vučića u kojoj se odlučno suprotstavio svim neprijateljima Srbije se obistinjuje.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP/E.DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Snažnan udar na mafiju i obračun sa svima koji pokušavaju da remete puni prosperitet i ekonomski napredak naše zemlje je u toku!

Naime, policija u Novom Sadu, u više akcija uhapsila je i privela pravdi nekoliko osoba.

Više teških krađa

U Novom Sadu uhapšen je Z.O. (1974) iz ovo grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivični dela teška krađa, krađa, i neovlašćeno držanje opojnih droga

On se, između ostalog, sumnjići za teške krađe u jednoj novosadskoj školi, Dobrovoljno vatrogasnom društvu u Petrovaradinu, ugostitelljskom objektu u Sremskoj Kamenici i više privatnih kuća i stanova.

Prilikom hapšenje u njegovom stanu je pronađeno više predmeta za koje se suma da potiču iz krivičnih dela, kao i 24 grama amfetamina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Provala kuće

U Beočinu uhapšen je Novosađanin A. A. (2001) zbog postojana osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa u pokušaju. On je uhvaćen na delu, u kući jednog Beočinca na kojoj je, kako se sumnja, provalio vrata.

Za osumnjičenim je inače, policija tragala zbog ranije presude Prekršajnog suda, pa je sproveden u Okružni zatvor na izdržavanje kazne.

Nasilničko ponašanje

Krivična prijava protiv maloletnih lica iz Novog Sada podneta je zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su sinoć kamenicama gađali automobile koji su prolazili Bulevarom Vojvode Stepe.

Po prijavi građana na licu mesta su zatečena šestorica sedamnaestogodišnjaka i jedan šesnaestogodišnjak i protiv njih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading