Ispovest heroja koji je devojčicu spasao iz vatrene stihije: "Vezali su me za terasu, a onda je devojka skočila na mene"

Autor: Blic, Republika

Hronika

27.10.2020

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokušali smo da provalimo vrata, ali nismo mogli. Onda su me na terasi ispod vezali i držali me, a devojka je prešla ogradu i skočila kod mene..."

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Zapaljeni stan

Ovako započinje priču Pavle Gaura, građevinac i jedan od heroja koji je danas sa 10. sprata zgrade i iz stana u plamenu spasao zarobljenu tinejdžerku!

Zahvaljujući hrabrim mladićima koji su reagovali odmah tragedija je izbegnuta gotovo "za dlaku".

 

 

Pavle i njegove kolege videle su da stan gori, a onda i tinejdžerku kako zarobljena na terasi doziva u pomoć i odmah su odjurili da je spasu!- Kolege su me pozvale i rekle da gori zgrada! Odmah smo krenuli ka gore da vidimo kako možemo da pomognemo. Pokušali smo da provalimo vrata stana koji je goreo, ali nismo mogli - priča Pavle detalje drame.

Foto: Facebook.com/Pavle Gavura
Pavle Gavura

 

Onda su se, kako kaže, dosetili da iz stana ispod probaju da spasu zarobljenu tinejdžerku.

- Mene su na terasi ispod vezali i držali me, a devojka je prešla sa druge strane terase i onda je skočila kod mene. Sve je trajalo oko 15 minuta - kaže on.

 

 

 

Dodao je da je devojka u požaru teško povređena.

- Mnogo mi je drago da je devojka dobro, ali čuli smo da ima opekotine na oko 60 odsto kože - kaže Pavle.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading