Novosadski Eskobar nije došao pred lice pravde

Autor: Republika

Hronika

23.09.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Radoslavu Cvijoviću Cviki i njegovom zetu Slavku Pavlovom za međunarodni šverc kokaina otkazano je danas u Specijalnom sudu pred odeljenjem za organizovani kriminal iz jednog razloga, bolesti Cvijovića.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje Cvijovića

- Radoslav je bolestan i lekarskim pregledom je utvrđeno da ima viremiju te je upućen da danas snimi pluća i poslat je na analizu krvi - predočila je na sudu advokatica Dragica Brajušković koja uz kolegu Marka Kljajevića zastupa interese okrivljenih.

Cvijović se u pritvoru nalazi od 9. novembra 2017, a kada je reč o optužnici, izvor blizak istrazi početkom ove godine rekao je za naš list da "protiv Cvijovića postoje isti dokazi kao i u Češkoj, gde su mu uhapšeni saučesnici i sin".

 
Ime Radoslava Cvijovića u medijima pominjalo i pre deset godina, konkretno u akciji "Morava", kada je uhapšen zbog nezakonitog posedovanja pištolja "zbrojevka" i 22 metka, i još tada je bio označen kao jedan od najvećih novosadskih narko-dilera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading