Novosadski Eskobar nakon odlaganja suđenja: Bilo bi mi lakše da robijam!

Autor:

Hronika

08.07.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za šverc kokaina po Evropi sa organizovanom grupom Radoslavu Cvijoviću Cviki i njegovom zetu Slavku Pavlovom juče je odloženo za kraj septembra ove godine. Razlog za odlaganje glavnog pretresa u Specijalnom sudu u Beogradu bio je izostanak Dragana Miloševića, člana veća, zbog bolesti.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje Radoslava Cvijovića

Po izlasku iz zgrade suda Novosadski Eskobar, kako zovu Cviku, koji je označen kao lider organizovane kriminalne grupe, za Srpski telegraf je rekao da je "umoran od sudskog procesa", na čiji je i početak čekao skoro dve godine u pritvoru.

- Iscrpljen sam i izmrcvaren od procesa koji traje, evo, skoro tri godine. Teže mi je što sam na slobodi nego da sam na robiji, odnosno u zatvoru jer ne smem da napuštam Novi Sad, osim kada dolazim na suđenje u Beograd. Nikada mi ranije nije suđeno i sve mi ovo teško pada - rekao je Cvijović iznerviran što je odložen pretres na kojem je na sudu trebalo da bude nastavljeno preslušavanje snimaka prisluškivanih razgovora, za koje tužilaštvo tvrdi da dokazuju da su optuženi učestvovali u međunarodnom švercu kokaina.

Iza naizgled svakodnevnih porodičnih razgovora o fudbalu i izgradnji kuće kriju se poruke o trgovini drogom, smatra tužilaštvo. Međutim, Cvijović i Pavlov su tokom dosadašnjeg procesa negirali umešanost u bilo kakve kriminalne radnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading