Šušnjić: MUP odmah obavestio tužilaštvo o Jevrejskoj

Autor: Republika

Hronika

16.09.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnika Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić izjavio je danas da su "apsolutno netačne tvrdnje" Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu da ga je o slučaju prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici 24. avgusta policija prvi put obavestila 4. septembra.

RepublikaFoto: Republika.rs


"Istine radi, Osnovno javno tužilaštvo je o događaju obavešteno istog dana. Tačnije, čim su lekari završili sve preglede i zvanično konstatovali stepen povreda oštećenog, vođa smene u Policijskoj ispostavi Stari grad Tijana Popović je telefonom o svemu obavestila zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić, koja je događaj kvalifikovala kao krivično delo teška telesna povreda", naveo je Šušnjić u izjavi za javnost.

On je dodao da to potvrđuje i uvid u listing poziva koji su 24. avgusta ostvareni sa dežurnog telefona u Policijskoj ispostavi Stari grad, kao i da je policijska službenica Tijana Popović spremna da sve navedeno potvrdi i na poligrafskom testiranju.

"Pitam i zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić da li je spremna da uradi isto, ukoliko smatra da o događaju nije obaveštena 24. avgusta“, zaključio je Šušnjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading