Misterija dvoustrukog ubistva! Polugoli streljani iz lovačke puške ispred kućnog praga, 8 rana imao Slavoljub, a Branka jednu

Autor: Republika

Hronika

21.07.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pronašao tela ćerke i zeta!

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Nevenčani supružnici Slavoljub M. (47), zvani Šinter, i Branka A. (41) pronađeni su juče oko osam sati mrtvi u dvorištu svoje vikendice u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji. Njihova beživotna tela u lokvi krvi zatekao je Brankin otac.

- Nakon završenog uviđaja, policija sumnja da je u pitanju dvostruko ubistvo jer su na stradalima uočene rane od lovačke puške. Više detalja biće poznato nakon obdukcije Zavoda za sudsku medicinu u Nišu - piše u saopštenju višeg javnog tužioca Danijele Trajković.

Stravičan zločin otkriven je kada se Branka nije pojavila na poslu u fabrici nameštaja, pa su to javili njenom ocu.

8 rana imao Slavoljub, a Branka jednu

- On je otišao do ćerkine kuće i zatekao užas. Ona je ležala licem ka zemlji u pantalonama i bez gornjeg dela odeće. Imala je i vidljive tragove krvi na glavi, dok je muškarac pronađen u donjem vešu. Na njemu je uočeno osam rana, a na ženi jedna - ispričao je izvor iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading