NEČUVENO DIVLJANJE U NIŠU: Nasrnuo na više ljudi, napao službeno lice! Vikao da ima koronu i pljuvao policiju!

Autor: Republika

Hronika

07.04.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u NIšu odredilo je zadržavanje Milanu B. iz Niša zbog fizičkog napada na više ljudi u tom gradu, nakon čega je divljao u centru grada i time ugrožavao bezbednost mnogih.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, on je prvo šamarao vozača taksi vozila, a onda je svojim vozilom ušao u pešačku zonu i kretao se trasom gde je zabranjeno kretanje vozila, zaustavio se kod jedne picerije koja nije radila i zahtevao od radnika da ga pusti da uđe unutra.

Kako mu to nije omogućeno, on je zadao više udaraca i tom radniku uz pretnju ostalim zaposlenima da će ih ubiti, a zatim se vratio u vozilo i otišao.

Nastavio je da se kreće pešačkom zonom, pa je naišao na službeno vozilo BIA marke "škoda" kojom je upravljao Stefan S. zamenik načelnika tog odeljenja. Njemu se obratio rečima "šta hoćeš. šta me gledaš, pi*ko jedan?!", nakon čega mu je načelnik pokazao službenu legitimaciju i rekao da će da prijaviti.

Službeno lice je tada otišlo, dok je nasilnik nastavio da ga prati automobilom i u jednom trenutku udario u zadnj deo vozila! Sa lica mesta je pobegao, ali je brzo pronađen. Prilikom privođenja pružao je otpor i govorio da je došao iz Nemačke, da je zaražen koronavirusom i da će ih sve zaraziti, pri čemu je jednog policajca pljunuo u lice!

Milan B. je već poznat policiji i višestruki je povratnik u vršenju krivičnih dela nasilja. Oštećeni Stefan s. nije zadobio teže povrede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading