Napio me je vinom, probudila sam se sa krvavim butinama! Saslušana devojčica (14) koju je silovao stric, posle njenog iskaza nastao muk u sudnici

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj zlostavljanja 14-godišnje devojčice iz okoline Kruševca kojoj je stric Saša U. (41) napravio bebu ne prestaje da šokira Srbiju!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Ona je do detalja ispričala inspektorima kako ju je monstrum tri puta silovao, a da je prvi put to uradio kada ju je napio vinom!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Ćutala iz straha

- To je bilo u maju prošle godine. Bilo je veče i bila sam sama kod kuće sa stricem. Sećam se samo da me je naterao da popijem dosta vina. Ujutru kada sam se probudila, videla sam krvave butine i shvatila da me je silovao - ispričala je nesrećna devojčica na saslušanju i dodala da ju je stric napastvovao još dva puta, ali da je ćutala o svemu jer joj je pretio da će ih sve pobiti!

 

 

Devojčica je nakon zlostavljanja zatrudnela, ali je sve vreme to krila iz straha. Slučaj je otkriven kada je dobila nesnosne bolove u stomaku, pa je zatražila da je vode u bolnicu.

- Kada je primljena u Opštu bolnicu u Kruševcu, niko nije rekao doktorima da je trudna, pa su oni to sami ustanovili i prebacili je na ginekologiju. Ona je kasnije priznala da ju je silovao stric, pa je glavna sestra odmah pozvala policiju. Beba je preminula u stomaku i to pre izvesnog vremena, pa je zato došlo do sepse - kaže naš izvor blizak istrazi.

Deda: Neka ga na licu mesta ubiju!

Baba i deda obljubljene devojčice negiraju da su išta znali o zlostavljanju i trudnoći iako su oni njeni staratelji.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

- Saša ima sina starijeg četiri godine od nje. Kako smo baba i ja znali da treba da čuvamo unuku od njenog sopstvenog strica?! Očekujem da će ga kazniti sa 40 godina robije ili da ga ubiju na mestu - rekao je za TV Pink vidno uznemireni devojčicin deda i otac osumnjičenog Saše.

On i njegova supruga kažu da su posetili unuku u bolnici.

- Lekari kažu da je bolje, nadamo se najboljem. Dobila je i krv, dobro je - naglašavaju oni.

Saša U. je odmah proveden i na saslušanju je priznao da je imao seks sa maloletnom bratanicom.

Čeka se DNK

Kada mu je predočeno da DNK analiza može da utvrdi da li je on otac preminule bebe, on je ostao pri svojoj tvrdnji da dete nije njegovo.

Saši U. za silovanje devojčice preti od pet do 12 godina zatvora. Ukoliko veštačenja potvrde da je njegova bratanica zatrudnela s njim, mogao bi da robija najviše 15 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
GG

02.03.2020 08:02

Haos koliko su ljudi pistali bolesni! Pooštrite kazne maksimalno, jer ovo više nema smisla.