POGINUO REPER GRU!

Autor: blic.rs

Hronika

09.09.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni srpski reper Dalibor Andonov (46), poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajtinga upao u vodu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Tragično nastradao: Dalibor Andonov Gru

On je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

Kako saznaje telegraf.rs, on je u paraglajdingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu letnju sezonu provodio je na Adi Bojani.

Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd.

RepublikaFoto: instagram.com/danicaandonov
Gru sa suprugom Danicom

Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da peva. Muzikom se počeo baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo. U slobodno vreme je voleo da skija i igra košarku.

Sa pesmom "Biću tu" je postao najpopularniji reper 1996. godine.

Gru je u braku sa Danicom Andonov bio od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

Šta je kejtbording?

Kajting je površinski vodeni sport, koji podrazumeva kombinovanje aspekata vejkbordinga , snoubordinga, jedrenja na dasci, surfovanja, paraglajdinga, skejtbordinga i gimnastike u jedan ekstremni sport. Kajter koristi snagu vetra sa velikim kontrolisanm kajtom, sličnom vejkbordu ili maloj dasci, sa ili bez trake za stopala ili vezova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading