Dan nakon što je autobus udario staricu! Vozač nije došao na posao, a evo u kakvom je stanju osakaćena putnica

Autor:

Hronika

20.07.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnica Lj. P. (85), koja je u petak povređena dok je izlazila iz autobusa u Novom Beogradu, nalazi se u teškom stanju na odeljenju intenzivne nege i lečenje se nastavlja.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Foto ilustracija

Vozač autobusa je i dalje u stanju šoka zbog onoga što se dogodilo i u subotu nije bio na poslu, saznaju Novosti.

Kako smo saznali u GSP, čeka se izveštaj saobraćajne policije o nesreći koja se dogodila, u petak oko podneva, na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara.

Na osnovu snimka kamera koje postoje u vozilima, izjava vozača i svedoka, uvrdiće se šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran.

Ako istraga pokaže da je za nesreću kriv vozač autobusa, on će biti suspendovan i biće pokrenut disciplinski postupak. Ukoliko ima elemenata za krivičnu odgovornost, policija će protiv njega podneti prijavu sudu.

Do nesreće je, prema priči očevidaca, došlo kada je Lj. P. krenula da izađe iz autobusa, dok je on kretao sa stajališta. Pod neutvrđenim okolnostima, nesrećna žena je pala na kolovoz, a autobus joj je prešao preko ruke i noge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading